אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

חריימה

הנסיכה של המטבח המרוקאי

|mako| פורסם10:45
חריימה מוכן (צילום: דנה בר-אל שוורץ)
צילום: דנה בר-אל שוורץ
Rating:4.2139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 רסק עגבניות
  • 10-12 שיני שום מקולפות
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • כפית מלח
  • 6 חתיכות נסיכת הנילוס
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

1מרסקים יחד את השום והפלפל החריף (אפשר ידנית ואפשר במעבד מזון). מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים. 2. מטגנים את התערובת שהתקבלה כשתי דקות. 3. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הדגים לסיר (בשכבה אחת) ומוסיפים מים עד שהם מכוסים כמעט לגמרי. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומניחים להתבשל כ-20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il