אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ברבוניות

דגים במרינדה בסגנון טורקי

|גלריית המומחים| פורסם15:32
ברבוניה, ישראל אהרוני, גברי בנאי (תמונת AVI: דרך אוכל, דרך האוכל 1)
תמונת AVI: דרך אוכל, דרך האוכל 1
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג בורבוניות
  • חצי כוס מיונז
  • רבע כוס מיץ לימון
  • רבע כוס סויה
  • 100 גר' שמיר
  • 100 גר' פטרוזיליה
  • רבע כוס חומץ
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • חצי כוס רצועות גמבה חמוצה

אופן ההכנה:

מנקים את הברבוניות מהאדרות, מכינים רוטב מהמרכיבים הבאים: מיונז, מיץ לימון, סויה, שמיר, פטרוזיליה, חומץ, פלפל גרוס ומלח. משרים את הדגים במרינדה למשך 8 שעות במקרר ולאחר מכן מגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il