
שקשוקה תרד עם זיתים וגבינת פטההנה חלום שאנחנו יכולים להגשים, וגם לגמרי מתכוונים לעשות את זה ממש היום בערב: שקשוקה על בסיס כרישה, תרד ועלי מנגולד, עם חיזוק של גבינה מלוחה וזיתים ירוקים. רק מתארגנים על לחמניות קייטנה ונכנסים למטבחאבנר לסקין|"זיתים", הוצאת ידיעות ספרים| פורסם06/08/2307:00 ![]() צילום: דניה ויינר, "זיתים", הוצאת ידיעות ספרים |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת גדולה על להבה נמוכה מטגנים את הכרישה בשמן הזית כ-30 דקות. 2מוסיפים את עלי המנגולד ואת המלח, מערבבים היטב ומבשלים 15 דקות. 3מוסיפים את התרד, הזיתים, מיץ הלימון והסויה, מערבבים היטב ומאדים 5 דקות במחבת מכוסה. 4מסירים את המכסה. שוברים את הביצים מעל התערובת זו ליד זו, וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות. 5מפוררים מעל השקשוקה את גבינת הפטה ומגישים מייד. **הרוטביישמר בכלי סגור במקרר עד יומיים. ממש לפני ההגשה מחממים את הרוטב במחבת ומוסיפים את הביצים והגבינה. ** ניתן להכין מנות אישיות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |