אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סופריטו

ריחות משכרים של עוף ותפוחי אדמה שניצלו לאט לאט עם הרבה שום

|mako אוכל| פורסם15:00
סופריטו כרעיים במייפל (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.791reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 5 ס"מ
  • 1 כוס שמן לטיגון
  • 6 יח כרעיים
  • 3 בצלים חתוכים לרבעים
  • 2 ראשי שום מפורקים לשינים עם הקליפה
  • 1 כף שטוחה של כמון
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בשמן החם ומספיגים במפית נייר את השומן העודף.

2משחימים את כרעי העוף בסיר רחב יחד עם הבצלים. מוסיפים את תפוחי האדמה השום והתיבול ומטגנים עוד דקה-שתיים. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים, מבשלים לאט כשעה וחצי ומגישים.

*מכינים מראש לפני החג ומחממים כרבע שעה ביציאת החג.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il