אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תבשיל בשר ופסטה

הגירסה המשודרגת של רוטב הבולונז בתבשיל בשר ועגבניות בניחוחות רוזמרין

|מבשלים ביחד| פורסם13:07
תבשיל בשר עם פסטה
Rating:3.946reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • ½ ק"ג בשר טחון

  • 3 כפות שמן זית
  • קמצוץ רוזמרין טרי קצוץ
  • 2 כף רסק עגבניות
  • 2 עגבניות מגורדות בפומפיה
  • 1 חבילה פסטה ספגטי
  • מלח ים
  • פלפל שחור

כלים

  • מטחנת בשר

  • קירשי חיתוך
  • סכין פירוק
  • סכיני שף
  • פומפיה
  • סיר פסטה
  • מחבת טפלון ביינונית
  • צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה.

2במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות.

3מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות.

4כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il