
תבשיל בשר ופסטההגירסה המשודרגת של רוטב הבולונז בתבשיל בשר ועגבניות בניחוחות רוזמרין![]() |
המצרכים (6 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה. 2במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות. 3מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות. 4כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |