
פטריות ממולאות גבינהפטריות אפויות ממולאות בתערובת גבינות מבעבעת![]() צילום: angi71, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:אופן ההכנה:1מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. 2. שוברים בעדינות את רגלי הפטריות. 3. מגררים את גבינת הרוקפור בפומפייה גסה ומערבבים עם הפרמזן וגבינת השמנת. 4. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינה, מסדרים אותן בכלי חסין אש ואופים בתנור החם כ-5 דקות. מוציאים ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |