
חיתוכי שוקולד עם ריבת תפוזשילוב נהדר בין פאי לבין בראוניז, שכיף לחסל חיסול ממוקד. נדרשת מעט יותר השקעה, אך התוצאה בהחלט שווה. מי שלא אוהב שוקולד ותפוזים מוזמן לוותר על ריבת התפוז. ושימו לב שיש לאפות את החיתוכיות פעמייםמאיה דרין|דיסקו מתוקים, הוצאת כתר| פורסם16/02/2310:56 ![]() צילום: דניאל לילה , דיסקו מתוקים, הוצאת כתר |
המצרכים :לבצק (30 ריבועים):
לציפוי הבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1לבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל חומרי הבצק ומערבלים רק עד שנוצר בצק אחיד. 2מעבירים את הבצק לתבנית בגודל 30x20 ס"מ משומנת ובעזרת האצבעות משטחים לשכבה אחידה. אופים כ-12 דקות עד שהבצק מזהיב. מצננים מעט (לא מכבים את התנור). 3לציפוי: מורחים את הריבה על פני הבצק האפוי. 4למלית: ממיסים את השוקולד, החמאה ושני סוגי הסוכר במיקרוגל או בסיר קטן מעל להבה נמוכה. מערבבים לקרם חלק (אם בישלנו על הכיריים, מסירים מהאש). מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים אחרי כל תוספת. 5מוסיפים את הקורנפלור ואבקת האפייה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים את הבלילה על הריבה. 6 מחזירים את העוגה לתנור ואופים כ-20 דקות עד שהמלית מתייצבת. 7מוציאים מהתנור ומצננים היטב. חותכים למלבנים, לריבועים או אפילו למשולשים ושומרים בקופסה אטומה. אם לא מחסלים את העוגה תוך יום, שומרים במקרר. דיסקו מתוקים - כריכת הספר|צילום: דניאל לילה , דיסקו מתוקים, הוצאת כתר![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |