אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט תירס טרי ועגבניות שרי

כל כך מרענן ופשוט להכנה. מעט מרכיבים בשילוב טעמים מושלם

|מאסטר שף| פורסם11:51
סלט של תירס טרי ועגבניות שרי (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
Rating:3.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

לסלט:

  • 6 קלחי תירס טרי (לא מבושל ולא חלוט, רצוי מזן גילי)
  • 1 סלסילה עגבניות שרי מתוקות
  • פלפל חריף (ירוק)
  • בצל סגול
  • חצי צרור כוסברה
  • כמה עלי נענע

לתיבול:

  • שמן זית
  • מיץ מ-1 לימון טרי
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מנקים את הקלחים ומסירים את "בשר התירס" לאורכו של כל קלח – מתקבלות רצועות תירס (לא מבשלים את התירס – אפשר לאכול אותו טרי והתיבול גם יכבוש אותו קלות).

>> מתכונים לראש השנה

2חוצים את עגבניות השרי, חותכים את הבצל לרצועות וקוצצים את עשבי התיבול והפלפל החריף.

3מעבירים את כל הירקות לקערת ערבוב ומתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il