1מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. שימו לב, מדובר בבצק דביק במיוחד, לכן עדיף ללוש אותו בתוך הקערה ובעזרת קצות האצבעות בלבד, כ-4-5 דקות.
2מכסים את הקערה ומניחים את הבצק להתפחה של כשעתיים, עד שהוא מכפיל את נפחו.
3מערבבים את שני סוגי הגבינות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, וקורצים עיגולים בעזרת כוס באיזה גודל שרוצים.
4מחממים תנור ל-180 מעלות.
5מניחים במרכז כל עיגול בצק מעט מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים את הקצוות בעזרת מזלג. מחממים מחבת היטב (בלי שמן!) וקולים את הסמבוסקים כ-3 דקות מכל צד. מעבירים לתבנית, מורחים בשמן זית משני הצדדים ואופים עוד כרבע שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות