אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סמבוסק גבינות הכי טעים שיש

בצק שמרים פשוט, גבינה צהובה וגבינה בולגרית - וזהו בעצם. אותנו זה קנה

|mako אוכל| פורסם12:20
סמבוסק
Rating:4.5110reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 250 גרם קמח
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כף וחצי שמרית (15 גרם), או 5 גרם שמרים יבשים
  • 175 מ"ל מים
  • 15 מ"ל שמן זית

למילוי:

  • חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת
  • חצי כוס גבינה צהובה מגוררת

להברשה:

  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. שימו לב, מדובר בבצק דביק במיוחד, לכן עדיף ללוש אותו בתוך הקערה ובעזרת קצות האצבעות בלבד, כ-4-5 דקות.

2מכסים את הקערה ומניחים את הבצק להתפחה של כשעתיים, עד שהוא מכפיל את נפחו.

3מערבבים את שני סוגי הגבינות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, וקורצים עיגולים בעזרת כוס באיזה גודל שרוצים.

4מחממים תנור ל-180 מעלות.

5מניחים במרכז כל עיגול בצק מעט מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים את הקצוות בעזרת מזלג. מחממים מחבת היטב (בלי שמן!) וקולים את הסמבוסקים כ-3 דקות מכל צד. מעבירים לתבנית, מורחים בשמן זית משני הצדדים ואופים עוד כרבע שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il