
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את החלמונים עם השוקולד וגרידת התפוז למחית אחידה. בקערית נפרדת מערבבים את קמח תפוחי האדמה עם אבקת האפייה. 2מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מנמיכים למהירות מינימום ומוסיפים את מחית השוקולד-חלמונים, לאחר מכן את קמח תפוחי האדמה המעורבב עם אבקת האפייה ולבסוף את מיץ התפוזים. ממשיכים לערבב מעט. 3יוצקים לתבנית בבקה סיליקון משומנת קל ומחוממת. 4אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני-נמוך של 160 מעלות למשך שעה ועשרים דקות במסילה בשליש התחתון של התנור. 5מצננים היטב והופכים לניתוק מהתבנית. לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוגקולינריא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |