
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מראש את התנור ל- 220 מעלות. 2מתבלים את הנתחים במלח ופלפל. 3מחממים מחבת או סיר רחב, מוסיפים מעט שמן וצורבים את הבשר עד שמתקבל צבע זהוב. 4מכניסים את הבשר ועליו את כל המצרכים, פרט לציר, לתוך תבנית. מוסיפים את הציר עד לכיסוי למחצה של הבשר. 5מכסים היטב את התבנית בנייר אלומיניום עד לאטימה ומכניסים לתנור למשך כחצי שעה. 6מנמיכים את הטמפרטורה ל- 180 מעלות וממשיכים לצלות לעוד 3 שעות. במהלך השעה האחרונה של הבישול מרטיבים את נתח הבשר עם הרוטב שמצטבר בתחתית התבנית. (במידה והרוטב הצטמצם יתר על המידה אפשר להוסיף מעט מים). 7לאחר שלוש שעות בודקים אם הנתח מוכן על ידי נעיצת סכין. במידה והסכין נכנסת בקלות, מסירים את נייר האלומיניום ומבשלים עוד רבע שעה ללא הכיסוי. אם יש יותר מדי רוטב משאירים עוד בתנור עד שהרוטב מצטמצם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |