
המצרכים (2 מנות):למרק:
לבצק הוונ-טון
למילוי הוונ-טון
להגשת המרק
אופן ההכנה:להכנת המרק: בסיר גדול מחממים את שמן הזית היטב ומוסיפים את שלד הדג לטיגון קצר משני צידיו. מוסיפים את הגמבה, הצ'ילי, בצלי שאלוט ושיני השום ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים מים רותחים, כוסברה ואת תרמיל ההל, ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון, מלח, פלפל ופפריקה אדומה ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מסננים את המרק אל סיר נקי וסוחטים את שאריות מרכיבי המרק מתוך המסננת למיצוי טעמים. (את הוון-טונים מבשלים בציר המרק המסונן כ-3-4 דקות, כך שאריות הקמח שנשארו על הוונטון יסמיכו מעט את המרק ויעניקו לו מרקם קטיפתי). הכנת הוון-טונים: 1בקערת מיקסר מניחים את הקמח, את הביצים, את שמן הזית ואת הכוסברה (אם חסרים נוזלים מוסיפים כף מים) ולשים עד לקבלת בצק גמיש וחלק. 2עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך שעה. 3מרדדים לעלים דקים בעזרת מכונת פסטה תוך קימוח תמידי. 4מערבבים היטב את חומרי המלית ומניחים ערמות קטנות במרווחים שווים על עלה אחד. מברישים עם מים או עם ביצה סביב המילוי, מניחים על המילוי עלה פסטה נוסף, מהדקים וחותכים לכיסון משולש. מצליבים את קצוות הכיסון ומהדקים בעזרת מעט ביצה. 5מבשלים את הוון-טונים בציר המרק המסונן והרותח כ-3-4 דקות. הגשה: 1מניחים 3 וון-טונים במרכז צלחת עמוקה עליהם מוזגים את ציר המרק. 2מניחים לצד הוון-טונים ביצה עלומה, מקשטים בפלפל, בבצלי השאלוט ועלי כוסברה טריים, זורים מעט פפריקה אדומה ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |