
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מנקים את החלפניו מהזרעים וקוצצים לקוביות מרובעות של 1/2 ס"מ. 2יוצקים את שמן הזית במחבת מתאים ומשחימים בו קלות את פרוסות העוף. 3בינתיים, בסיר מתאים, מרתיחים את האורז בכמות מתאימה של מרק (יוצקים כ -2 אצבעות של מרק מעל האורז) למשך 10 דקות לפחות. 4אחרי הרתיחה, מוסיפים את החלפניו ואת הפטריות לעוף, ממליחים מעט, מוסיפים את האורז לעוף. מבשלים לאידוי הנוזלים. 5כאשר האורז רך, מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך. 6מתקנים תיבול, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם, עם פרמזן מגוררת או פרוסות גבינת פקורינו דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |