אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

דג לוקוס צלוי

עם ירקות מוקפצים במחבת

|מסעדת השקד| פורסם11:48
אנטיפסטי (צילום: Foodcollection, GettyImages IL)
צילום: Foodcollection, GettyImages IL
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

לדג:

  • 450 גרם פילה לוקוס

  • 1/4 כוס יין לבן
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • שמן זית
  • 2 שיני שום כתוש

לירקות המוקפצים:

  • קישוא חתוך לרצועות

  • גזר חתוך לרצועות
  • בצל חתוך לרצועות
  • פלפל חריף או רגיל לפי בחירה, חתוך לרצועות
  • שמן זית
  • מעט שום כתוש
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1לדג- צולים על אש קטנה במחבת סטייקים את הדג עם מעט מלח ופלפל, שמן זית, יין לבן ושום. כ- 12 דקות סה"כ לשני הצדדים.

2מוקפצים- מקפיצים בווק את הירקות עם כל רכיבי התיבול למשך כ- 8 דקות.

3הגשה- יוצקים יותר מחצי הכמות של הירקות בצלחת. מניחים את הדג ואת הירקות שנותרו מניחים מעל הדג וסביבו.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il