
עוגת פקאןאיזה תענוג: יש עוגות כאלו שזועקות חורף, כמו העוגה הזו לדוגמא. חצי שעה ואתם מתקתקים עוגה רכה רכה, עם ציפוי אגוזי פריך ומתוק![]() צילום: עודד קרני, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
לתערובת הפקאן
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר את הביצים יחד עם הסוכר וסוכר הווניל, למשך 3-4 דקות. מוסיפים את הרוויון, ולאחר מכן את הקמח ואבקת האפייה. 2מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת ומקומחת, ומשטחים אותה מעט. 3ממיסים את החמאה, ומערבבים לתוכה את אגוזי הפקאן, הסוכר והקינמון. מפזרים בצורה אחידה על בלילת העוגה. 4אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 עד 25 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |