אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת פקאן

איזה תענוג: יש עוגות כאלו שזועקות חורף, כמו העוגה הזו לדוגמא. חצי שעה ואתם מתקתקים עוגה רכה רכה, עם ציפוי אגוזי פריך ומתוק

|mako אוכל| פורסם19:18
עוגת אגוזי פקאן (צילום: עודד קרני, mako אוכל)
צילום: עודד קרני, mako אוכל
Rating:4.719reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 300 גרם קמח (2 כוסות ו-6 כפות)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם סוכר (1 כוס)
  • 4 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 250 מ"ל רוויון

לתערובת הפקאן

  • 45 גרם חמאה (1/2 -2 כפות)
  • 200 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
  • 145 גרם סוכר חום (כוס 1 לא דחוסה)
  • 1 כפית גדושה קינמון

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את הביצים יחד עם הסוכר וסוכר הווניל, למשך 3-4 דקות. מוסיפים את הרוויון, ולאחר מכן את הקמח ואבקת האפייה.

2מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת ומקומחת, ומשטחים אותה מעט.

3ממיסים את החמאה, ומערבבים לתוכה את אגוזי הפקאן, הסוכר והקינמון. מפזרים בצורה אחידה על בלילת העוגה.

4אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 עד 25 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il