אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פילה סלמון ואספרגוס

ברוטב רימונים ושמנת

|חברת דיפלומט| פורסם15:42
אספרגוס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 800 גרם פילה דג סלמון

  • 200 מ"ל רכז רימונים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 חבילת אספרגוס
  • 1 חבילת בזיליקום
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 1 בצל
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מכינים רוטב שמנת: חותכים את הבצל דק ומטגנים בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את היין הלבן, השמנת, קורט מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים לרוטב בזיליקום חתוך בינוני, מבשלים עוד כארבע דקות ומורידים מהאש.

2מכינים רוטב רימונים: מוסיפים 2 כפות מרוטב השמנת שהכנו לרכז הרימונים, מערבבים ומניחים בצד.

3את האספרגוס חולטים ל 2 דקות במים רותחים ומיד מעבירים למי קרח על מנת לשמור על צבעו המקורי.

4מורחים את פילה הסלמון בשמן זית ומטגנים במחבת פסים במשך 3 דקות מכל צד.

5מחממים את האספרגוס במחבת עם שמן זית.

6להגשה: מניחים את הפילה במרכז הצלחת ומוזגים בחצי צלחת רוטב רימונים ובחצי השני רוטב שמנת. מניחים את האספרגוס משני צידי הפילה על הצלחת.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il