אוכל
אוכל
חגים

לביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית

המטוגנות הרשמיות של חנוכה במתכון מקורי עם בטטה ורוטב שמנת קטיפתי

|מתוקה| פורסם09:19
לביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית (צילום: יעל אילן,  יחסי ציבור )
צילום: יעל אילן, יחסי ציבור
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 בטטה ענקית או 2 גדולות

  • 1 בצל קטן
  • 2 כפות קמח
  • 5 ביצים
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף כוסברה טרייה קצוצה

לרוטב

  • 1/2 גביע שמנת

  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/4 כפית סוכר
  • 1 כפית עירית קצוצה
  • 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקמח, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב.

2מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), יוצרים לביבות מהתערובת, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

3מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il