אוכל
אוכל
חגים

אוזני המן בדואט תבור ופרג

המאכל הפורימי הטעים והמוכר בטוויסט מיוחד ובלתי צפוי

|משק צוריאל| פורסם11:14
אוזני המן, ברק חורש ממשק צוריאל (צילום: משק צוריאל)
צילום: משק צוריאל
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • חצי ק"ג קמח מנופה

  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 300 גרם חמאת טרה
  • רבע כוס פריגת תפוחים או רבע כוס מים
  • 2 כפיות ברנדי
  • כפית חומץ

למלית

  • 300 גרם גבינת תבור/גבינה לבנה לאפיה

  • רבע כוס סוכר
  • 2 כפות מלית פרג מוכנה (של פוליבה)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם ווניל
  • לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מכניסים את כל חומרי הבצק "היבשים" למיקסר במהירות איטית ולשים כדקה.

2מוסיפים למיקסר את החומרים "הרטובים" בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ויבש.

3מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המלית.

4מרדדים על משטח מקומח את הבצק וקורצים עיגולים עם כוס (קוטר שפת הכוס תקבע את גודל האוזן המן).

5מניחים במרכז כל עיגול כפית נדיבה מהתערובת ומהדקים בעזרת הידיים, כל עיגול לצורת משולש (אוזן המן).

6מניחים את אוזני המן בתבנית עם נייר אפייה (במרחק סביר אחד מהשני) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 180 מעלות למשך כ – 35 דקות או עד הזהבה קלה של הבצק.

7מצננים את אוזני המן ובוזקים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il