אוכל
אוכל
חגים

סופגניות במילוי יוגורט עיזים

מתכון קלאסי במילוי מרענן

|null| פורסם14:10
סופגניות במילוי יוגורט עיזים
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 4 וחצי כוסות קמח לבן (מנופה)

  • 40 גר' שמרים (טריים או שימרית)
  • 5 כפות סוכר
  • 100 גר' חמאה רכה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 2 כפות ברנדי (לבישול)
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 3/4 כוס חלב עיזים
  • 1 גביע יוגורט עיזים מחלב מלא
  • אבקת סוכר - לקישוט
  • שמן קנולה (לטיגון)

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר את כל החומרים "היבשים" כולל המלח, מוסיפים את השמרים, ביצים וחלמונים ושאר החומרים "הרטובים" וממשיכים לערבב (כמספר דקות) עד לקבלת בצק אחיד 2. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, קורצים כדורים בגודל הרצוי (גודל הכדור יקבע את גודל הסופגנייה) ומתפיחים את הכדורים עד להכפלת הנפח 3. מטגנים את הכדורים המותפחים בשמן חם (160 מעלות) עד הזהבה משני הכיוונים, מניחים על נייר סופג ומצננים את הסופגניות בטמפרטורת החדר 4. מזריקים בעזרת שקית זילוף וצנתר את המילוי הרצוי, מפזרים על הסופגניות אבקת סוכר ומגישים.

מילויים מומלצים:

1מילוי יוגורט עיזים – כף אינסטנט פודינג (לפי הטעם הרצוי) ו 2 - גביעי יוגורט עיזים 3.7% של משק צוריאל. לערבב היטב ולזלף לתוך הסופגניות . 2. מסורתי – ריבה 3. תערובת גבינת עיזים עם סוכר ותמצית ווניל 4. נועז – ממרח תמרים עם יוגורט עיזים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il