
המצרכים :
אופן ההכנה:1שופכים את הקמח בקערה קטנה ומוהלים מים בכמות שתפתח את הקמח. 2מוסיפים את הביצים וטורפים את הבלילה היטב עם מלח ופלפל, עד שיש לנו בלילה חלקה. 3מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים עם מצקת שכבה דקיקה מהבלילה. מטגנים מעין חביתה דקה מאוד עד שהיא מזהיבה משני הצדדים, וקל להפוך אותה. 4עורמים את החביתיות על צלחת ומגלגלים אותן לגליל שלם. חותכים לרצועות דקיקות ברוחב של פחות מס"מ. זכרו: חשוב יותר שהאטריות יהיו דקיקות מאשר ארוכות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |