אוכל
אוכל
חגים

הלוקשלך של מיכל אנסקי

הן מנחמות, טעימות ומוסיפות כל כך הרבה למרק העוף המוכר והטוב. למי שעדיין לא מכיר, בפסח הקרוב הגיע הזמן שתוסיפו לתפריט שלכם אטריות (לוקשן) ביתיות וממכרות של מיכל אנסקי. מבטיחים שלא תצטערו

|אוכל מהבית, הוצאת כתר| פורסם12:11
לוקשלך (צילום: דן פרץ, אוכל מהבית, הוצאת כתר)
צילום: דן פרץ, אוכל מהבית, הוצאת כתר
Rating:4.435reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי כוס קמח תפוחי אדמה
  • חצי כוס מים
  • 6 ביצים, טרופות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן חמניות

אופן ההכנה:

1שופכים את הקמח בקערה קטנה ומוהלים מים בכמות שתפתח את הקמח.

2מוסיפים את הביצים וטורפים את הבלילה היטב עם מלח ופלפל, עד שיש לנו בלילה חלקה.

3מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים עם מצקת שכבה דקיקה מהבלילה. מטגנים מעין חביתה דקה מאוד עד שהיא מזהיבה משני הצדדים, וקל להפוך אותה.

4עורמים את החביתיות על צלחת ומגלגלים אותן לגליל שלם. חותכים לרצועות דקיקות ברוחב של פחות מס"מ. זכרו: חשוב יותר שהאטריות יהיו דקיקות מאשר ארוכות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il