
קישואים מטוגנים עם רוטב צ'ימיצ'ורי וטחינהימים של אירוח עומדים בפתח, ושאלת מנת הירקות שליד העיקרית בוערת מתמיד. הנה מנת ירק קלילה שיכולה לתפקד על תקן מנה ראשונה או כמלווה של העיקרית, והיא גם תחלץ מהאורחים (ומכם!) אנחות של שמחה |
המצרכים (8 מנות):
לצ'ימיצ'ורי:
להגשה
אופן ההכנה:1 חוצים את הקישואים לרוחב וחורצים אותם אלכסונית בעזרת סכין. 2 מזלפים על הקישואים שמן זית, מלח, פלפל שחור וטימין. 3 צורבים את הקישואים על מחבת פסים רותחת משני הצדדים, עד לחריכה. 4 מכינים את הצ'ימיצ'ורי: במעבד מזון קוצצים בכמה פולסים בודדים את מרכיבי הצימיצ'ורי. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 5 מרכיבים את המנה: משטחים טחינה על צלחת רחבה. מניחים את הקישואים הצלויים ומזלפים מעל צ'ימיצ'ורי.
קישואים צלויים עם רוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה. חורצים את הקישואים | צילום:
יעל קצב
קישואים צלויים עם רוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה. צולים היטב | צילום:
יעל קצב
קישואים צלויים עם רוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה. זה באמת קלי קלות | צילום:
יעל קצב
קישואים צלויים עם רוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה. תוספת מעולה לשולחן חג | צילום:
יעל קצב
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|