
בראוניז לפסחמתכון מומלץ לבראוניז ללא קמח המתאים לפסח ולכל השנה![]() צילום: Lynn Seeden, Istock |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה על להבה מאד נמוכה, תוך בחישה מתמדת. מסירים מהאש. 3תוך כדי בחישה מוסיפים את הביצים אחת אחת. 4מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים. ממשיכים לבחוש כל הזמן. 5מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית (27X33) ואופים בחום של 175 מעלות כ-30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום פריך מעליהם. 6מצננים היטב ורק אז פורסים לריבועים קטנים. >> הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |