אוכל
אוכל
חגים

מצות במילוי תפוחי אדמה ופטריות

מתבלים את פסח- לא עוד מצות יבשות

|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם14:50
מצות לפסח (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:4.628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 10 מצות
  • 3-4 ביצים
  • 4-5 תפו"א בינוניים
  • שמן לטיגון
  • 2 בצלים
  • חבילת פטריות

אופן ההכנה:

1מרטיבים את המצות בנדיבות ועוטפים במגבת למשך חצי שעה. 2. מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם בסיר עם מים עד להתרככות. מועכים את תפוחי האדמה המרוככחים לכדי פירה. 3. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מטגנים את הפטריות. 4. מוציאים את המצות מהמגבת ומניחים את הפירה על המצה, מוסיפים את הבצל והפטריות ומגלגלים. 5. בצלחת שוברים את הביצים ומערבבים, טובלים את המצה בביצים ומטגנים את המצה (כמו ציפוי לשניצל).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il