
המצרכים :לתפוחים:
לבסיס (לתבנית בקוטר 24 ס"מ):
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה. 2מכינים את התפוחים: ממיסים חמאה במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים תפוחים ומאדים 3-4 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהתפוחים מתחילים להתרכך. מוסיפים סוכר וקליפת לימון ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות עד שהתפוחים רכים אך עדיין מוצקים. מעבירים למסננת ומצננים היטב. 3בינתיים מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה פירורי ביסקוויטים וחמאה מומסת לתערובת אחידה. משטחים בתבנית ומהדקים. מעבירים למקפיא ל-15 דקות להתייצבות. 4מכינים את מלית הגבינה: טורפים ביצים בקערה. מוסיפים גבינת מסקרפונה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית לתערובת חלקה ללא גושים. 5מרכיבים את העוגה ואופים: מוציאים את הבסיס מהמקפיא. מפזרים מעל את התפוחים ללא הנוזלים באופן שווה ויוצקים את מלית הגבינה. 6אופים בתנור החם 40-50 דקות עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה. 7מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |