
עוגת גבינה אפויה אווריריתעוגה קלילה וטעימה שטעמה אף משתפר יום אחרי הכנתה![]() צילום: פסקל פרץ-רובין, יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):לבצק
למלית
לעיטור
אופן ההכנה:1לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק. משטחים בתבנית משומנת, כולל תחתית ודפנות. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3להכנת המלית מקציפים חלבונים במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, לקבלת קצף יציב. 4בקערה נפרדת טורפים גבינה, מרגרינה, חלמונים, לבן, סולת, קורנפלור, גרידת לימון ומלח לתערובת חלקה. 5מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה ומבליעים אותו כליל. 6יוצקים את התערובת על הבצק ואופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת. 7מצננים את העוגה בתוך התנור ובוזקים עליה אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |