
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את בשר העגל במים עד לריכוך. 2בסיר נפרד מערבבים את הבצל, השום, העגבניות המרוסקות, זרעי כוסברה, פלפל שאטה, מלח ופלפל שחור. מבשלים כרבע שעה. 3מוסיפים את הבשר, עלי הדפנה והרימונים. מניחים את הסיר על מחבת הפוכה מעל להבה נמוכה למשך 7 שעות, ומפזרים את הכוסברה. 4בודקים שהבשר רך לגמרי ומוסיפים את יתרת הרימונים. *מומלץ להגיש על פולנטה קרה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |