אוכל
אוכל
חגים

מאפינס תמרים, סילאן וריקוטה פרסקה

מאפה בוקר מתמרים וגבינת ריקוטה, שכיף לאכול ליד הקפה או התה

|באדיבות מחלבות גד| פורסם15:19
מאפינס תמרים, סילאן וריקוטה פרסקה (צילום: דן לב, באדיבות מחלבות גד)
צילום: דן לב, באדיבות מחלבות גד
Rating:3.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • 2 ביצים גדולות (L)

  • 1 קופסה (300 גרם) ריקוטה פרסקה
  • ½ כוס (120 מ"ל) שמן קנולה
  • כוס (100 גרם) סילאן
  • 1.5 כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר
  • 10 תמרים מיובשים מזן מג'הול, מגולענים וחתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.

2טורפים בקערה ביצים. מוסיפים גבינת ריקוטה, שמן קנולה וסילאן ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית. בקערה אחרת מערבבים קמח וסוכר. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת חלקה.

3מוסיפים תמרים ומערבבים רק עד לפיזור אחיד בתערובת.

4יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית, עד שלושה רבעים מגובהם.

5אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il