אוכל
אוכל
חגים

לביבות מצות וגבינות ברוטב יוגורט

מתכון מיוחד לפסח מאת השף של תנובה

|השף הלבן, תנובה| פורסם13:32
לביבות מצות של תנובה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ללביבות

  • 6 מצות שבורות לפיסות קטנות
  • 3 כפות גבינת תנובה 9%
  • 150 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגוררת
  • מלח, פלפל שחור
  • 6 ביצים
  • שמן לטיגון

לרוטב יוגורט

  • 3 – 2 גביעי יוגורט
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית חומץ

אופן ההכנה:

1שמים את המצות השבורות בקערה, מכסים במים רותחים ומשהים 10 דקות. 2. מסננים וסוחטים היטב, מחזירים לקערה מוסיפים את הגבינות מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הביצים ומערבבים. 3. מחממים שמן לטיגון יוצקים בעזרת 2 כפות מעט מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. 4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך. מגישים ליד הלביבות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il