
פשטידת פסטה רוזהעד כמה המנה הזאת קלה להכנה? אפילו לא צריך לבשל את הפסטה. מפזרים גבינה בתבנית, יוצקים מעליה תערובת של פסטה עם רוטב רוזה, אופים, נותנים קראנץ' קריספי וזהו. תנו לה להתייצב, תהפכו והיא טעימה אפילו קרירה |
המצרכים :לתבנית 24 ס"מ עגולה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל המצרכים, חוץ מכוס גבינה צהובה מגוררת (100 גרם), אותה מפזרים בהמשך. 3מפזרים בתוך תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה את כוס הגבינה הצהובה ויוצקים מעליה את תערובת הפשטידה. 4מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה 30-40 דקות. מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות, עד להזהבה. 5ממתינים שהפשטידה תתייצב מעט, הופכים אותה ומגישים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה פשטידת פסטה רוזה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |