אוכל
אוכל
חגים

פשטידת פסטה רוזה

עד כמה המנה הזאת קלה להכנה? אפילו לא צריך לבשל את הפסטה. מפזרים גבינה בתבנית, יוצקים מעליה תערובת של פסטה עם רוטב רוזה, אופים, נותנים קראנץ' קריספי וזהו. תנו לה להתייצב, תהפכו והיא טעימה אפילו קרירה

|mako אוכל| פורסם06:00
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 24 ס"מ עגולה:

  • חצי חבילה (250 גרם) פסטה קצרה עבה (פנה/ריגטוני) לא מבושלת
  • 1 מכל/פחית (400 גרם) רוטב פיצה
  • 2 מכלים (סך הכל 500 מ"ל) של שמנת מתוקה 32%
  • 3 שיני שום כתושות
  • חופן עלי בזיליקום
  • 2 כוס גבינה צהובה מגוררת (כ-200 גרם)
  • ביצה

אופן ההכנה:

עוד מתכונים לשבועות

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה את כל המצרכים, חוץ מכוס גבינה צהובה מגוררת (100 גרם), אותה מפזרים בהמשך.

3מפזרים בתוך תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה את כוס הגבינה הצהובה ויוצקים מעליה את תערובת הפשטידה.

4מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה 30-40 דקות. מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות, עד להזהבה.

5ממתינים שהפשטידה תתייצב מעט, הופכים אותה ומגישים.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

פשטידת פסטה רוזהפשטידת פסטה רוזה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il