
עוגת סולת וקרם מסקרפונה מתובלמתכון ייחודי לעוגת סולת עם שבבי שוקולד ותפוז עם נגיעות של הל ומתקתקות של דבש![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
לסירופ
לקרם מסקרפונה
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מערבבים את כל מרכיבי העוגה למסה אחידה. יוצקים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות עד לקבלת גוון זהוב. 3הכנת סירופ הסוכר: מרתיחים כוס מים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להמסתו. "משקים" את העוגה המוכנה בעודה חמה בסירופ הסוכר בעזרת כף, עד לספיגת כל הסירופ בעוגה. 4הכנת קרם מסקרפונה: מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת קרם חלק ואחיד. חותכים את העוגה לריבועים, מניחים מעל כף גדושה מקרם המסקרפונה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |