אוכל
אוכל
חגים

לביבות תפוחי אדמה של הילה אלפרט

הגרסה הכי בסיסית שיש

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם10:24
Rating:4.258reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים מזן דזירה, מקולפים
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • שמן תירס לטיגון

אופן ההכנה:

ההכנה:1מגרדים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה לתוך קערת ערבוב גדולה. 2. נפטרים מהנוזלים שהוגרו. 3. מוסיפים את הביצים. 4. מתבלים במלח ופלפל. 5. מחממים במחבת רחבה את שמן התירס. 6. צרים בעזרת כפות הידיים קציצות קטנות מעיסת תפוחי האדמה. ומשטחים אותן היטב בין שתי כפות הידיים להגרת הנוזלים. 7. מעבירים בזהירות את הקציצות המשוטחות אל השמן החם שבמחבת. 8. מטגנים להזהבה מצד אחד והופכים את הקציצות לטיגון עד הזהבה גם מהצד השני. 9. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מגישים חם עם שמנת חמוצה, בצל ירוק קצוץ, ביצי סלמון וזיתים קצוצים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il