אוכל
אוכל
חגים

לביבות גבינה עיראקיות

יקבלו בשמחה תוספת של עלי מנגולד או תירס מקופסה

פנקייק לפסח של מאיר רוזנברג (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 5 ביצים

  • 250 גר' גבינה מלוחה, מפוררת גס
  • 1/4 כפית פלפל לבן טחון
  • 5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק (לא הכרחי)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הביצים, הגבינה המלוחה, הפלפל הלבן והפטרוזיליה. 2. מחממים את השמן במחבת. נוטלים בכף מהבלילה ומניחים במחבת, משטחים קלות בעזרת גב הכף. מניחים לביבה ליד לביבה ומשאירים רווחים ביניהן. 3. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני מהצדדים. מגישים חם או קר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il