
לביבות גבינה עיראקיותיקבלו בשמחה תוספת של עלי מנגולד או תירס מקופסה![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הביצים, הגבינה המלוחה, הפלפל הלבן והפטרוזיליה. 2. מחממים את השמן במחבת. נוטלים בכף מהבלילה ומניחים במחבת, משטחים קלות בעזרת גב הכף. מניחים לביבה ליד לביבה ומשאירים רווחים ביניהן. 3. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני מהצדדים. מגישים חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |