העוגה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מקציפים 2 ביצים, 2 חלמונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב. 3.מערבבים את הפיסטוק, השקד, הקקאו והשוקולד ציפס, ומוסיפים לתוך תערובת הביצים המוקצפות תוך קיפול ידני. 4.מקציפים 2 חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד. 5. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. 6. אופים כ-45 דקות על 170 מעלות.
גאנש השוקולד:1מרתיחים את השמנת בתוך סיר קטן, מורידים מהאש ויוצקים פנימה את השוקולד. 2. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס. 3. מקררים לטמפרטורת החדר ומצפים את העוגה.
>> לעודקינוחיםמומלצים לארוחת החג.