
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את עלי המנגולד ומפרידים אותם מהגבעולים הלבנים. 2קוצצים את העלים ומאדים במחבת עם 2-3 כפות שמן עד שנפח העלים מצטמצם והם משחירים. 3קוצצים את הבצל ומטגנים ביתרת השמן עד להזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. 4מוסיפים את התבלינים וכוס מים. 5מוסיפים את הבשר, העצמות, תפוחי האדמה, השום והשעועית ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומנמיכים את הלהבה לבינונית. 6מבשלים שעתיים, עד לריכוך הבשר וצמצום הנוזלים. מגישים עם מנת קוסקוס וצלחת ירקות פריכים (גזר, גמבה, פלפל חריף וקולרבי) בתיבול של מלח ולימון. חסר לכם משהו? זההמתכון של אבי ביטון לקוקלות ** המתכון פורסם לראשונה בספטמבר 2016 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |