
המצרכים (15 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1הבצק: שוטפים ומסננים את הבורגול. מוסיפים לבורגול הרטוב את שאר הרכיבים (חזה עוף, בשר טחון, סולת ומלח) ולשים היטב. מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת תערובת דביקה. 2מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומעבירים כל חלק במעבד מזון לכמה פולסים (כך שהוא יישאר דביק). 3המלית: מטגנים את הבשר ומערבבים כל הזמן כדי שלא יהיו גושים. כשכל הנוזלים מתאדים מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד להזהבה. 4מוסיפים לפי הטעם מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה ומקררים את התערובת. 5מחלקים את הבצק לכדורים בקוטר 5 ס"מ. יוצרים בכל כדור גומה עם היד וממלאים ב-2 כפות מהמלית. סוגרים את הבצק לכדור ומשטחים אותו כמה שניתן. 6מבשלים את הקובה כ-40 דקות במרק ירקות או במרק צח. אם רוצים, מטגנים את הקובה אחרי הבישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |