
המצרכים (20 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1להכנת הבצק: מערבבים במיקסר את הסוכר, המחמאה, הביצה והוניל יחד, עד לקבלת עיסה חלקה. 2מוסיפים את הקמח יחד עם השקדים ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי). 3מחממים מעט את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים לה שוקולד. מוסיפים את הביצים, הנוגט והברנדי תוך כדי ערבוב. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5מרדדים את הבצק על תבנית פאי בעובי 3 מילימטר, מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד. 6אופים כחצי שעה, עד לקבלת שולים זהובים וקבלת מילוי רך כמו פודינג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |