
מגולגלות תמרים כשרות לפסחהנה עוד מאפה שחשבנו שלעולם לא יצליח לעבור את משוכת הכשרות לפסח, והוא עושה את זה בענק: עוגיות תמרים מגולגלות, שיכולות להיות גם עוגיות נוטלה או כל ממרח אחר שבוחרים, כשרות לפסח מכל הכיוונים
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (2 רולדות):
אפשרויות למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל חומרי הבצק למעט המים לקבלת בצק אחיד. אפשר לעשות את זה במעבד מזון, במיקסר עם וו גיטרה או בלישה ידנית. אם צריך, מוסיפים מעט מאוד מים קרים. 3 מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה. 4 מורחים איזה מילוי שבוחרים ומגלגלים לרולדות. 5 חורצים ברולדות חריצים לסימון העוגיות ואופים 25 דקות או עד הזהבה. 6 חותכים לעוגיות ומאחסנים בכלי אטום.
מגולגלות תמרים כשרות לפסח | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב המתכון פורסם כאן לראשונה באפריל 2020
|