
המצרכים (20 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מקלפים את הגזרים ומגרדים בפומפייה. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. 2מכניסים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים. מכינים לביבות מהתערובת. 3מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ) ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה. 4מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים על נייר סופג. 5מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |