אוכל
אוכל
חגים

אוזני המן נימוחות

אוזני המן במילוי תמרים משגע. את הבצק צריך להכין יום קודם, אך התוצאה שווה את המאמץ

קפה גרג אוזני המן (צילום: טל גליק)
צילום: טל גליק
Rating:4.250reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (30 מנות):

לבצק:

  • 250 גרם חמאה
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 3 חלמונים
  • 3 כוסות קמח, מנופה

למלית התמרים:

  • 500 גרם ממרח תמרים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כף שמן
  • 100 גרם אגוזים או שקדים, קצוצים

אופן ההכנה:

1להכנת הבצק: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר במשך הלילה.

2מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.

3מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולשים. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.

4מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.

5להכנת המלית: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה.

לכתבה המלאה לחצו כאן

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il