
קציצות פראסה ברוטב דלעת חריףשאול בן אדרת עם מתכון מיהדות ספרד![]() צילום: Foodcollection, GettyImages IL |
המצרכים (7 מנות):לפראסה:
לרוטב הדלעת:
אופן ההכנה:1הכנת הקציצות: חותכים את הכרישות לפרוסות ומרתיחים אותן. מבשלים עד לריכוך כ-20 דקות. מסננים מנוזלים. 2. טוחנים את הכרישה ואת תפוחי האדמה במטחנת בשר ידנית (אם אין אז במג'ימיקס). מוסיפים את קמח המצה, הפלפל, המלח והביצים. 3. מכינים קציצות מן התערובת ומטגנים אותן 2 דקות מכל צד עד להשחמה. 4.הכנת הרוטב: בסיר מבשלים את הדלעת עד לריכוך במשך 1/2 שעה. מוציאים מן הסיר ומועכים עם מזלג גס. מוסיפים את המלח, הסחוג, השמן הדבש והנענע. מערבבים. 5. מגישים 2 קציצות פראסה עם כף רוטב אחת. ניתן להגיש חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |