
מתכון בסיסי לחרוסתאין פסח בלי חרוסת, וחלקנו עדיין לא סגורים איך מכינים את המנה המשונה שתמיד זוכה להתנפלות בליל הסדר. שואלים את עצמכם מהי חרוסת בסיסית - של הספרדים או של האשכנזים? לא צריך להחליט, יש לכם כאן גם וגם |
המצרכים :לחרוסת ספרדית:
לחרוסת אשכנזית:
אופן ההכנה:
חרוסת ספרדית | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
1 להכנת החרוסת הספרדית: מערבבים יחד את כל המרכיבים בסיר למשך2-3 דקות על להבה נמוכה (אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים פנימה ולערבב אם רוצים את מרקם מעט יותר דליל). 2 מצננים ומעבירים לצנצנת.
החרוסת האשכנזית | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
3 להכנת החרוסת האשכנזית: מקלפים את התפוחים ומוציאים מהם את הליבה. 4 מעבירים את התפוחים המקולפים ביחד עם כל שאר המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם יחסית חלק. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך, ומעבירים לצנצנת.
חרוסת בגרסה ספרדית ואשכנזית | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח!
|