אוכל
אוכל
חגים

לביבות אורז

הלביבות הכי משודרגות שיש, עם בטטה, פטריות פורטבלו ורוטב קטיפתי של שמנת ועירית

|Spices| פורסם10:49
לביבות אורז (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
Rating:3.919reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • כוס אורז פרסי מבושל במי מלח

  • בטטה בינונית מגוררת
  • 4-5 פטריות פורטובלו מטוגנות ללא נוזלים בתיבול של מלח ופלפל שחור גרוס
  • בצל ירוק קצוץ
  • 2-3 ביצים
  • 2 כפות מיסו
  • מלח/פלפל גרוס
  • כף גדושה ראס אל חנות

לרוטב

  • כף פטרוזיליה קצוצה

  • כף כוסברה קצוצה
  • חצי זר עירית קצוצה
  • 3 כפות שמנת באפלו
  • 3 כפות מיונז משובח
  • מלח/ פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות עם הידיים.

2מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

3מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני הלביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il