
אוזני המן במילוי שוקולד-חלבהמתכון לבצק פריך ונימוח עם מילוי עשיר של שוקולד, אגוזי פקאן וחלבה![]() צילום: דן פרץ |
המצרכים (30 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:הכנת המלית: 1מחממים יחד קקאו, סוכר, מרגרינה, תמצית וניל ומים על להבה נמוכה או בבן מארי. אם צריך לדלל מוסיפים מים. מסירים מהאש ומצננים. 2מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. הכנת הבצק: 1לשים את כל החומרים, מלבד אבקת הסוכר, לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר כשעה. 2מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס. 3מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מהמלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות. 4מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |