אוכל
אוכל
חגים

לביבות פסטו וזיתים

לביבות תפוחי האדמה המסורתיות משתדרגות בזיתי קלמטה ורוטב פסטו ביתי

|מתוקה| פורסם09:43
לביבות פסטו וזיתים (צילום: יעל אילן,  יחסי ציבור )
צילום: יעל אילן, יחסי ציבור
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה גדולים

  • 2 כפות קמח
  • 5 ביצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בצל בינוני
  • כוס זיתי קלמטה
  • 75 גרם רוטב פסטו (מתכון בהמשך)
  • 1 כוס שמן קנולה לטיגון

לרוטב פסטו

  • 3 כפות עלי בזיליקום נקיים מגבעולים ופרחים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית צנוברים
  • 1 כפית גבינת פרמזן
  • ½ כפית שום

אופן ההכנה:

1מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה, קוצצים את הבצל לרצועות דקות, מגלענים את הזיתים וקוצצים. מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים.

2מכינים כדורי לביבות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-1 סנטימטר כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

3להכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים היטב תוך כדי הזלפת שמן הזית.

>> לכל מתכוני הלביבות

>> בואו לראות את ספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il