
עוגת ריקוטה פרסקה ותפוחי-עץ מתובליםעוגת חג מיוחדת וטעימה עם תפוחי-עץ, קינמון וגבינה עשירה![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
לתפוחים
לעוגה
אופן ההכנה:1בקערה מערבבים את קוביות תפוחי העץ, מיץ הלימון, 2 כפות הסוכר והקינמון. 2. מחממים תנור ל-170 מעלות. 3. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, הסוכר הלבן והחום ותמצית הוניל במשך 5 דקות, במהירות בינונית. 4מוסיפים את הביצים אחת-אחת ולאחריהן את השמנת המתוקה. ממשיכים לערבל עד לקבלת בלילה אחידה. 5מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את גבינת הריקוטה, אבקת השקדים ואבקת האפייה. מערבלים עד לקבלת בלילה אחידה 6מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים עד להאחדה בלבד. עוצרים את המיקסר. 7מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים ידנית ובעדינות בעזרת מרית. 8יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים 50 דקות, עד אשר סכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת עם מעט פירורים. 9מצננים ובוזקים אבקת סוכר . ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |