אוכל
אוכל
חגים

עוגת שוקולד לפסח

עוגה פאדג'ית ומושחתת בלי קמח

|מתוקה| פורסם15:25
פרוסת עוגה, עוגה, עוגת שוקולד, תות, יאמי (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4143reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 400 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 250 גרם חמאה
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה (120 מ"ל)
  • 1/4 כפית מלח
  • 6 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר (100 גרם)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-140 מעלות. 2. מקציפים את הסוכר והביצים במיקסר. 3. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי או במיקרו (בזהירות, שלא יישרף). 4. מערבבים את השמנת המתוקה והמלח יחד עם תערובת השוקולד, ומקפלים אל תוך תערובת הביצים והסוכר. 5. מעבירים לתבנית 24 משומנת ואטומה (שהבלילה לא תישפך). 6. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים. 7. אופים שעה עד שהעוגה תפוחה וסדוקה, מצננים ומגישים.

>> לעודקינוחיםמומלצים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il