1 מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה.
מתכונים לשבועות
2 מערבבים את כל מרכיבי הקבב ויוצרים קציצות. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה וצורבים את הקבבים משני הצדדים.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ואת הבצל והעגבניות חותכים לרבעים.
5 מסדרים את הירקות בתבנית, ממליחים ושופכים מעט שמן זית. צולים בתנור החם 25 דקות. מוציאים, ומגבירים את חום התנור ל-220 מעלות.
6 הטחינה: קולים את הצנוברים על מחבת יבשה (זהירות שלא יישרפו) וקוצצים גס.
7 מערבבים את כל מרכיבי הטחינה לטחינה חלקה.
8 מסדרים את הקבבים על תבנית עגולה ומסביבם את הירקות הצלויים. מכסים בטחינה וצולים 10 דקות נוספות.