אוכל
אוכל
חגים

מרק לפסח

ארטישוק ירושלמי עם אגוזי ברזיל ותמרים לחים

|מסעדת קימל| פורסם11:23
קימל, מרק ארטישוק ירושלמי (וידאו WMV: mako)
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (7 מנות):

  • 1 קילוגרם ארטישוק ירושלמי מקולף (שורשים צעירים)
  • 1 כרישה גדולה פרוסה
  • 4 שיני שום
  • 1/2 שורש סלרי
  • 1.5 ליטר מים
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית פלפל גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם אגוזי ברזיל
  • 100 גרם תמרים לחים

אופן ההכנה:

1בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, הארטישוק, הכרישה, שורש הסלרי והשום. 2. מבשלים על להבה נמוכה עד שהירקות מתרככים. מסירים מהלהבה. 3. טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים. מחזירים לאש ומתבלים במלח, פלפל לבן, שמנת מתוקה ואגוז מוסקט. 4. הגשה: יוצקים מרק לצלחת ומקשטים עם אגוזי ברזיל ותמרים שקולים במחבת עם מעט חמאה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il