
הייחודיות של הסופגניות האלה היא שהן מצריכות התפחה אחת בלבד, והן יוצאות אווריריות ורכות מאוד. אבקת הגלוטן המוספת לבצק גורמת לו להיות אלסטי ונוח לעבודה, ויוצרת סופגניות שנותרות אווריריות לאורך זמן. אם אין אבקת גלוטן, אפשר להשתמש בקמח ייעודי ללחם. המצרכים :ל-25 סופגניות:
למילוי וקישוט:
אופן ההכנה:1לשים את כל חומרי הבצק 10-12 דקות. אין צורך להתפיח את הבצק לאחר הלישה - אפשר לעבור מיד לשלב הבא. 2קורצים מהבצק 25 כדורים במשקל 60 גרם כל אחד. 3מסדרים את הכדורים על ניירות אפייה גזורים לריבועים, ומניחים להם לתפוח שעה וחצי. לא באמת חשבתם שנחזיק מעמד עד חנוכה, נכון?|צילום: יפעת רגב, mako אוכל4מחממים שמן על להבה בינונית. רצוי להשתמש במד חום ולהגיע לטפרטורה של 160 מעלות - זאת צריכה להיות הטמפרטורה לאורך כל הטיגון. 5מטגנים את הסופגניות כ-2 דקות מכל צד, ומוציאים. 6ממלאים באיזה מילוי שאוהבים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. בואו לבקר באתר של יפעת -www.yifaty.co.il,והצטרפו לקבוצת האפייה שלה "פשוט לאפות עם יפעת רגב" בפייסבוק. תגיות:סופגניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |