אוכל
אוכל
חגים

קרם ברולה

5 רכיבים ו-15 דקות זמן עבודה, ויש לכם קינוח כשר לפסח של קרם וניל אפוי, בציפוי קרמל פריך

|טעמים ישראלים, רשת מלונות רימונים| פורסם11:26
קרם ברולה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.62021reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • חצי ליטר שמנת מתוקה
  • חצי מקל וניל
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 5 חלמונים
  • מעט סוכר חום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-140 מעלות.

2חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.

3מחממים שמנת עם 1/4 כוס סוכר לבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה ולא יותר.

4בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לבן.

5יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב. מסננים את התערובת ויוצקים לכלים מתאימים.

6מניחים את כל הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.

7אופים כ-30 דקות ומצננים היטב (קודם בטמפרטורת החדר ואז במקרר).

8לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il